Parking barijere i stubići mogu da se izrađuju od različitih materijala kao što je liveno gvožđe ili aluminijum, čelik, nerđajući čelik, drvo, beton ili plastika a sve u zavisnosti od namene i ambijenta u kojem treba da se postave.

Upotreba stubića datira još iz 18 veka iako je kroz godine korišćenja njihov izgled i funkcionalnost nešto izmenjen. Najraniji stubići su pravljeni od drveta, ali vremenom je postalo jasno da je liveno gvožđe pogodniji materijal zbog dugovečnosti i izdržljivosti.

Parking barijere i stubići su danas neizostavni deo sistema upravljanja saobraćajem. Oni se prvenstveno koriste za kontrolu, usmeravanje i ograničavanje saobraćaja. Mogu biti fiksni, mobilni, preklapajući ili potapajući.

Isporuka na željenu adresu na celoj teritoriji Srbije.

Odaberite model proizvoda:

Stubići za parking

Liveni stubići za parking

Liveni stubići za parking su ukrasni fiksni stubići čija je osnovna namena kontrola saobraćaja, u smislu usmeravanja, ograničavanja i zabrane parkiranja na trotoarima. Fiksni stubići treba da se postave dovoljno blizu jedni drugima da blokiraju prolaz automobila, ali istovremeno dovoljno široko da omogući nesmetan prolaz pešaka i biciklista. Određena istraživanja govore da postavljanje stubića pored…

Detaljnije