Uz našu opremu za dečija igrališta, pretvorite bilo koji prostor u šarenu oazu radosti! U Urbanparku, verujemo da svako dete zaslužuje mesto da istražuje, igra se slobodno i pusti svojoj mašti na volju. Naša oprema za dečija igrališta kombinuje bezbednost, trajnost i dizajn prilagođen deci, kako bismo stvorili prostor za sate i sate igre na otvorenom.

Zašto da odaberete Urbanpark opremu za igrališta?

1) Bezbednost, pre svega
Naša oprema za dečija igrališta kreirana je sa bezbednosti kao glavnim prioritetom na umu. Mi znamo koliko je važno da okruženje za igru bude sigurno, tako da roditelji bez brige mogu pustiti svoje male avanturiste da istražuju.

2) Izdržljivost i trajnost
Nameštaj za igrališta dizajniramo tako da bude otporan na grubu igru i sve vremenske prilike. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, što garantuje da odoleva testu vremena.

3) Dizajn inspirisan decom
Sva oprema za dečija igrališta koju izrađujemo inspirisana je maštom. Od raznobojnih
penjalica do interaktivnih panela, sve je u službi razvoja imaginacije i motorike, kroz zabavu. Na taj način uređena igrališta postaju prava mala zemlja čuda.

4) Rešenja po Vašoj meri
Opremu za igrališta kreiramo po Vašoj meri i želji, kako bi se uklopila u Vaš prostor i
potrebe. Naša rešenja omogućavaju da prostor za igru uredite po svojoj zamisli, tako da se uklopi u okruženje i najbolje služi deci koja će ga koristiti.

5) Lako održavanje
Znamo da život ume biti užurban. Zato opremu za igrališta kreiramo tako da zahteva
minimum pažnje. Lako se čisti i održava, otporna je na sve vremenske uslove. Zahvaljujući svemu tome, zadržaće primamljiv izgled i nakon mnogo godina upotrebe.