Peščanik KLASIK – 200x200cm

Dimenzije (D x Š x V): 200x200xh33cm
Materijal: Čelični profili i vodootporni šper
Boje: Po izboru (RAL ton karta)

Šifra proizvoda: DIOPE-01

Kategorija: Šifra proizvoda: DIOPE-01

Opis

Peščanik KLASIK za dečija igrališta dimenzija 200x200cm pruža mališanima prostran prostor za istraživanje, igru i kreativnost. Sa svojim velikim dimenzijama, ovaj peščanik omogućava deci da se slobodno kreću i razvijaju svoje ideje, dok istovremeno pruža dovoljno prostora za druženje i zajedničku igru.

Igranje u pesku je omiljena aktivnost dece širom sveta, a naš peščanik pruža idealno okruženje za ovu vrstu zabave. Deca mogu da grade dvorce od peska, kopaju rovove, prave različite oblike i forme, ili jednostavno uživaju u igri sa drugarima. Ovaj peščanik podstiče kreativnost, socijalizaciju i fizičku aktivnost, pružajući mališanima nezaboravno iskustvo igre na otvorenom.

Napravljen od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na vremenske uslove i dugotrajni, naš peščanik je siguran i pouzdan izbor za svako dečije igralište. Sa svojim prostranim dimenzijama i bezbednim dizajnom, pruža mališanima siguran prostor za igru i istraživanje, dok roditeljima pruža mir znajući da su njihova deca u sigurnim rukama.

Galerija

Trebaju vam dodatne informacije?

Pišite nam: info@urbanpark.rs