Peščanik KLASIK – 400x400cm

Dimenzije (D x Š x V): 400x400xh33cm
Materijal: Čelični profili i vodootporni šper
Boje: Po izboru (RAL ton karta)

Šifra proizvoda: DIOPE-02

Kategorija: Šifra proizvoda: DIOPE-02

Opis

Peščanik KLASIK za dečija igrališta dimenzija 400x400cm pruža veliku površinu za kreativnu igru i zabavu na otvorenom. Sa svojim prostranim dimenzijama, ovaj peščanik omogućava deci da se slobodno kreću, istražuju i razvijaju svoju maštovitost dok uživaju u igri sa peskom.

Igranje u pesku je neizostavan deo detinjstva, a naš peščanik pruža idealno okruženje za ovu aktivnost. Deca mogu da grade dvorce od peska, prave različite oblike i forme, kopaju rovove ili jednostavno uživaju u igri sa drugarima. Velika površina peščanika omogućava da više dece istovremeno uživaju u igri, podstičući socijalizaciju, timski rad i razvoj kreativnosti.

Napravljen od visokokvalitetnih materijala otpornih na vremenske uslove, naš peščanik je pouzdan izbor koji će deci omogućiti nezaboravne trenutke igre i zabave na otvorenom. Sa svojom prostranom površinom, pruža dovoljno prostora za istraživanje, maštovitu igru i druženje sa prijateljima. Ovaj peščanik postaje omiljeno mesto za mališane, pružajući im bezbedno okruženje za slobodnu igru i stvaranje dragih uspomena koje će nositi sa sobom celog života.

Galerija

Trebaju vam dodatne informacije?

Pišite nam: info@urbanpark.rs