Garniture BRAUHAUS

Dimenzije (D x Š x V): 59x63x83cm;
Materijal: Metal/Drvo
Boje: Po izboru (RAL ton karta)

Šifra proizvoda: DMBG 02 – Brauhaus

Kategorija: Šifra proizvoda: DMBG 02 - Brauhaus

Opis

Ako se bavite ugostiteljstvom, znate koliki je značaj bašte od ranog proleća do kasne jeseni. Svakako želite da Vaši gosti uživaju u sunčanim danima uz osveženje nakon šetnje, zabave na otvorenom, ili napornog radnog dana. Ono što Vam je neophodno kako biste im to omogućili svakako je udobna i praktična baštenska garnitura.

Naše baštenske garniture Brauhaus mogu biti pravi izbor za baštu Vašeg kafića ili restorana. Pored standardnih stolova i stolica, možete odabrati i visoke, barske stolice i stolove.

Izrađene su od čvrste metalne konstrukcije, plastificirane u boju po Vašem izboru. Sedište i naslon, kao i površina stola izrađeni su od kvalitetno obrađenog drveta, koje takođe može biti ofarbano u boju po želji.

Garniture Brauhaus uklopiće se u svaku baštu, dajući joj izgled luksuznog i komfornog mesta, koje budi želju za odmorom. Kvalitetni materijali i pažljiva izrada garantuju trajnost, pa ćete, kada jednom završite sa uređenjem svog prostora, biti slobodni da svoju energiju usmerite na druge važne aspekte ugostiteljskog posla.

Galerija

Trebaju vam dodatne informacije?

Pišite nam: info@urbanpark.rs