Šta jednom gradu daje jedinstveni pečat? Da, tu su prirodne lepote, kulturne znamenitosti i arhitektura. Ali, pored toga, ono što će upotpuniti estetiku grada, baš kao što aksesoar akcentuje stil osobe, jeste urbani mobilijar.
Izbor urbanog mobilijara je završni korak u uređenju grada, koji treba da doprinese njegovoj funkcionalnosti, ali i atraktivnosti. U urbani mobilijar spada sav inventar na javnim površinama – parkovske klupe, kante za otpatke, držači za bicikle, ukrasne žardinjere, javna rasveta, parking barijere i stubići, štitnici za stabla, autobuska stajališta i sva ostala oprema koju ćete zateći na gradskim ulicama, trgovima, parkovima…
Urbani mobilijar je neophodan kako bi se obezbedila udobnost, kako stanovnicima, tako i posetiocima grada. Bilo da se planira uređenje zelenih površina, trgova, autobuskih stajališta, kupališta, javnih ustanova, ovaj završni korak se mora imati u vidu.
Urban Park je posvećen dizajniranju i izradi visoko kvalitetnog spoljašnjeg nameštaja. Naši proizvodi izrađeni su po najmodernijim tehnologijama, a uvek osmišljeni i dizajnirani prema kriterijumima visoke funkcionalnosti, kvaliteta i estetike. Materijali koje koristimo za izradu urbanog mobilijara po pravilu su trajni i idržljivi, što garantuje dug vek trajanja, i neizmenjen izgled uz minimalno održavanje.
Proizvodni program redovno upotpunjujemo novim idejnim rešenjima, prateći svetske trendove u dizajnu, ali takođe ostajemo verni i klasičnom, tradicionalnom stilu, tako da u ponudi imamo modele odgovarajuće za svaki stil eksterijera.
Praktičnost i funkcionalnost naš su imperativ, pa se svi naši proizvodi lako instaliraju, održavaju i imaju mogućnost zamene delova.

Zajedno kreiramo lepši prostor na otvorenom.