Kontejneri za PET i ALU ambalažu

Dimenzije (V x D x Š): 100x100x100cm / 100x50x50cm
Zapremina: 1000 L / 250 L
Materijal: Metal
Dodaci: Džambo vreća
Boje: Po izboru (RAL ton karta)

Šifra proizvoda: KONT 01

Kategorija: Šifra proizvoda: KONT 01

Opis

Da bi bilo koji prostor bio prijatan za boravak, glavni preduslov je održavati ga čistim i urednim. Takođe, važno je imati na umu da je to deo šire celine, koja je upravo ono što je zajedničko svima – naša planeta. Prilikom uređivanja prostora na otvorenom imate priliku da pružite svoj doprinos, lokalno, na konkretnom primeru. Naši kontejneri za PET i ALU ambalažu će Vam pomoći u tome.

Naša misija je, između ostalog, da podignemo nivo svesti kod ljudi o tome koliko je važno očuvanje životne sredine i pomognemo vam da svoj prostor uredite i održavate, dok se ujedno angažujete i podstičete druge da se uključe u očuvanje prirode.

Kako je najveći deo plastičnog otpada nerazgradiv, reciklaža pet ambalaže važan je činilac globalnog nastojanja da se smanji zagađenje.

Reciklažom aluminijuma drastično se smanjuje nivo zagađenja vode i vazduha i štedi se energija. Od samo jedne aluminijumske limenke dobije se toliko energije koliko je, na primer, potrebno za tri sata rada tv-a.

Postavljanjem kontejnera za reciklažu u dovoljnom broju, na vidljivim i prometnim mestima, ohrabrićete ljude na ekološki odgovorno ponašanje. Za male prostore, u ponudi imamo i kante za reciklažu koje zauzimaju manje prostora ali isto omogućavaju selektovanje otpada. 

Idealno su rešenje za parkove, dvorišta škola i drugih javnih ustanova, prometne ulice, stadione ili poslovni prostor.

Galerija

Trebaju vam dodatne informacije?

Pišite nam: info@urbanpark.rs