Liveni parking stubići ZSO 05 – Autentik

Dimenzije (ø x V): 10/25x90cm;
Materijal: Liveno gvožđe
Dodaci: Dekorativni lanac
Boje: Po izboru (RAL ton karta)

Šifra proizvoda: ZSO 05 – Autentik A.2.1.1

Kategorija: Šifra proizvoda: ZSO 05 - Autentik A.2.1.1

Opis

Liveni parking stubići ZSO 05 – Autentik namenjeni su razgraničavanju površina i kontroli saobraćaja. Pritom su klasičnog dizajna, pa neće narušiti autentičnost starina ili ozbiljnost okruženja. Sam proces proizvodnje stubića – livenje, omogućava izradu stubića sa detaljima i dekorativnim elementima koji omogućavaju njihovo postavljenje u okviru područja od kulturno istorijskog značaja.

Ovi stubići se obično koriste za razgraničavanje trotoara, prostora za parkiranje, parkova, da ograniče pristup određenim oblastima, da spreče parkiranje na neprikladnim mestima ili da omoguće pravilno organizovano parkiranje u komercijalnim ili javnim prostorima.

Fiksiraju se polaganjem stuba u betonski temelj ili ankerovanjem za postojeću čvrstu podlogu, što ih čini besprekorno stabilnim. Materijal od kog su izrađeni garantuje trajnost i otpornost na vandalizam i vremenske prilike.

U zavisnosti od potrebe i namene prostora, ovaj stub može da sadrži dodatne, modularne elemente, poput ukrasnog lanca, čijim se dodavanjem formira dekorativna ograda.

Galerija

Trebaju vam dodatne informacije?

Pišite nam: info@urbanpark.rs