Metalne klupe MPK 15

Dimenzije (D x Š x V): 180x59x82cm
Materijal: Metal
Boje: Po izboru (RAL ton karta)

Šifra proizvoda: MPK 15

Kategorija: Šifra proizvoda: MPK 15

Opis

Elegantne metalne klupe MPK 15 modernog i pomalo ekstravagantnog dizajna, idealan su detalj na otvorenom prostoru. Svojim modernim i neočekivanim oblikom osvežava zelene ambijente parkova, vrtova, javnih trgova i drugih otvorenih prostora. Sedalni deo i naslon su napravljeni od lima, na kom su izrezani futuristički jednaki kvadratići. Lako se uklapa u minimalistički opremljen ambijent otvorenih poslovnih prostora ispred i unutar kompanija. Ukoliko se nađe ispred prodajnog objekta, sigurno će uticati na posetu obzirom da, osim što privlači pažnju, doprinosi dobrom poslovom utisku. Dobra metalna klupa može biti vaš jednostavan trik za suptilno privlačenje klijenata vašim objektima.

Ove metalne klupe su stabilne, čvrste i privlačne, kako vizuelno, tako i prilikom dužeg sedenja. Napravljena je od perforiranog lima debljine 1,5 milimetara i debelozidnih profilnih cevi 60×40 milimetara. Dužina klupe može da se odredi prema potrebama kupca. Standardna dužina je 180 cm. Takođe, sedalni deo, po želji, može da se izradi i od drveta. Pogodna je za kombinovanje sa ostalom galanterijom iz našeg proizvodnog programa: kantama za otpatke, žardinjerama i stalcima za bicikle.

Na jednom mestu možete naći sve što je potrebno da vaš zeleni ambijent postane vrlo privlačan, a istovremeno i udoban. Ukoliko vam je potreban savet prilikom opremanja vašeg poslovnog ili javnog prostora, savetnici iz Urban parka su vam na raspolaganju.

Galerija

Trebaju vam dodatne informacije?

Pišite nam: info@urbanpark.rs