Modularna kružna klupa MPK 20

Dimenzije (D x Š x V): 200x200x45cm
Materijal: Metal/Drvo
Boje: Po izboru (RAL ton karta)

Šifra proizvoda: MPK 20

Kategorija: Šifra proizvoda: MPK 20

Opis

Ako biste želeli da svoj prostor, bilo na otvorenom ili zatvoreni, upotpunite mestom za sedenje, i ujedno biste hteli da to bude nešto nesvakidašnje, što privlači pažnju, ovaj model klupe može biti pravi izbor za Vas. Modularna kružna klupa MPK 20 može se uklopiti u prostor bilo kog oblika i veličine. Idealna je za parkove, sportske terene i igrališta u okviru zelenih oaza, prostor ispred poslovnica, kao i modernistički uređene trgove ili zatvoreni prostor velikih dimenzija, poput holova ustanova kulture.

Izrađuje se od ravnih ili polukružnih modula, koji se međusobno mogu kombinovati po želji. Na taj način, možete dobiti jedinstvene oblike klupe, kako bi se uklopila baš u Vaš prostor ili zamisao. Možete formirati kružnu klupu, polukružnu, cik-cak, trokraku i još neobičnih oblika klupe.

Sa modularnom kružnom klupom unećete živost i stil u svaki eksterijer ili enterijer. Pored toga, podrazumeva se da se i ovaj model klupe izrađuje od materijala visokog kvaliteta, izdržljivosti i trajnosti, što obećava da će dugo služiti i ukrašavati Vaš prostor.

Galerija

Trebaju vam dodatne informacije?

Pišite nam: info@urbanpark.rs