Stalak za bicikle SB 01

Dimenzije (D x Š x V): 175/195x50x25cm
Kapacitet: 5/10 mesta
Materijal: Metal
Dodaci: Reklamna tabla
Boje: Po izboru (RAL ton karta)

Šifra proizvoda: SB 01

Kategorija: Šifra proizvoda: SB 01

Opis

Stalak za bicikle SB 01 je klasičan jednostrani/dvostrani držač. Većeg kapaciteta i čvrste konstrukcije omogućava parkiranje sa obe strane i zadržava bicikle uredno raspoređene u uspravnom položaju. Idealan je za upotrebu u školskim dvorištima i parkovima. Standardan model sadrži i reklamnu tablu pa se može koristiti i ispred poslovnih prostora, prodavnica i tržnih centara.

Sa ugrađenim stopama, može lako da se montira na ravnu površinu.

Kako biste izabrali najbolji stalak za bicikle, potrebno je uzeti u obzir više stvari. Osim estetskog izgleda, treba voditi računa o ispunjavanju funkcionalnih i bezbednosnih potreba korisnika.

Jednostrani stalak za bicikle

Klasičan jednostrani stalak za bicikle sa 5 mesta je praktično rešenje za parkiranje više bicikala duž staza, javnih površina ili prostora oko poslovnih objekata. Ovaj tip stalaka omogućava smeštanje pet bicikala na jednom mestu, čime se optimizuje prostor i pruža organizovano rešenje za korisnike bicikala. Njegov klasičan dizajn omogućava jednostavno parkiranje bicikala svim korisnicima, bez obzira na vrstu bicikla.

Dimenzije (D x Š x V): 175x50x25cm
Kapacitet: 5 mesta
Dodaci: Reklamna tabla 175x25cm

Dvostrani stalak za bicikle

Dvostrani stalak za bicikle sa 10 mesta je praktično i efikasno rešenje koje omogućava smeštanje deset bicikala na jednom mestu. Ovaj tip stalaka je dizajniran kako bi maksimalno iskoristio prostor i pružio organizovanu strukturu za parkiranje bicikala duž staza, trgova, ili drugih javnih prostora.
Sa svojom simetričnom konstrukcijom, ovaj dvostrani stalak nudi sigurnu podršku za bicikle sa obe strane, čime se optimizuje prostor i pruža jednostavan pristup korisnicima bicikala.

Dimenzije (D x Š x V): 195x50x25cm
Kapacitet: 10 mesta
Dodaci: Reklamna tabla 195x25cm

Galerija

Trebaju vam dodatne informacije?

Pišite nam: info@urbanpark.rs