Metalne žardinjere za cveće ZRD 06

Dimenzije (D x Š x V): 50x50x46cm; 80x30x46cm i dr.
Materijal: Metal
Boje: Po izboru (RAL ton karta)

Šifra proizvoda: ZRD 06

Kategorija: Šifra proizvoda: ZRD 06

Opis

Metalne žardinjere za cveće zrd 06, kockastog ili pravougaonog oblika, daće efekat urbane elegancije svakom prostoru. Izrađuju se od crnog lima, a kako bi bile zaštićene od spoljnih uticaja plastificiraju se u boju po želji (prema RAL ton karti), ili se kao dodatna zaštita radi toplo cinkovanje.

Ove žardinjere imaju ravne linije, pružajući klasičan izgled koji se savršeno uklapa u različite eksterijere i enterijere. Metalne žardinjere su dostupne u različitim veličinama, oblicima i bojama, što omogućava prilagođavanje različitim dekorativnim stilovima.

Po želji se izrađuju sa tacnom, kako bi se mogle koristiti i u zatvorenom prostoru.
Pogodne su za gajenje različitih vrsta cveća, kao i žbunastog ukrasnog rastinja ili niskih četinara.

U kombinaciji sa ogradom idealne su za bašte ugostiteljskih objekata. U dvorište ili baštu kafića metalne žardinjere će uneti savršeni spoj urbanog stila i živopisnih boja i mirisa prirode i doprineti stvaranju prijatne atmosfere. Zahvaljujući nenametljivom izgledu, lako će se uklopiti u svako okruženje.

Standardne dimenzije

Zardinjere ZRD 06 Dimenzije

Pored standardnih dimenzija, moguća je izrada žardinjera u dimenzijama po meri naručioca.

Galerija

Metalne žardinjere za drveće

Metalne žardinjere za drveće su većih dimenzija, dizajnirane da podrže rast većih biljaka, pružajući dovoljno prostora za razvijanje korenovog sistema. Njihova čvrsta konstrukcija omogućava stabilnost i podršku za drveće ili velike biljke, čineći ih pogodnim za postavljanje u baštama, parkovima, urbanim prostorima ili duž ulica.

Trebaju vam dodatne informacije?

Pišite nam: info@urbanpark.rs